lördag 20 juni 2009

Spår

Idag har vi varit ute och spårat med Kaxen Idun Greif Gus å Rex, Vi började med Gus som fick ett korv spår på 4 - 5 meter , han var något tveksam innan han förstod vad han skulle göra ( det är första spåret) sen flöt det på kanon fint. Sen var det dags för för Greif han fick ett spår på 8 meter med en liten sväng, det gick kanon från början till slut, han vet precis vad det handlar om.
efter det var det dax för Rex han fick ett skogspår på hundra meter som Elle hade gått, han hade problem i början eftersom det bara är 2 gången han spårar, men han lyckades att ta sig till slutet utan hjälp. Iduns tur, hon fick ett spår på 300 meter, hon spårar bra men har lite för bråttom, Elle behöver jobba mer med apporterna. Kaxen fick ett spår på 350 meter han har tyvärr börjat att slarva en hel del, gick över en vinkel på ca 7-8 meter innan han kom på att spåret hade svängt. Sista 150 metrana blev han trött och sänkte tempot och då gick det mycket bättre, slutet gick riktigt bra. Vi tycker att alla hundar lyckades riktig bra med sina spår. Vi kommer att köra ringträning i kväll.

Vendela skall sova borta i natt hos Marita & Rickard eftersom dom e så snälla och tar Vendela när vi åker till SSM, så i natt skall hon prov sova så vi håller tummarna att det skall fungera. Vendela har aldrig sovit borta förut.
Carro

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar